Tapahtumat

Myynnin Ennakointikamari 10.11.2015

Tapahtuman ohjelma

Tiistaina 10.11.2015 klo 8.30-12.30
Paikka: Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Luksia, Ojakkalantie 2, 03100 Nummela


Ohjelmassa kolmen visionäärin ajatuksia tulevaisuudesta: työstä, nuorista, asiakaspalvelusta ja  MYYNNISTÄ!


Petri Parvinen, Suomen ainoa myynnin professori, Aalto-yliopisto
Niko Herlin, tulevaisuudentutkija, Great Minds Oy
Terhi-Anna Wilska, sosiologian professori, Jyväskylän yliopisto


Myynti on yksi yleisimmistä tehtävistä, joka jossain mittakaavassa kuuluu ihan kaikille. Se pitää yritykset pyörimässä ja luo menestystä. Kun myynti onnistuu, Suomikin nousee.
Tulevaisuuden asiakas- ja työympäristöt muuttuvat. Mitä tämä tarkoittaa myynnin ja myynnin osaamisen näkökulmasta? Mitä on tulevaisuuden myynti? Miten vastataan tulevaisuuden asiakkaiden tarpeisiin? Millainen on hyvä myyjä? Miten tehdään tulevaisuuden myynnin valovoimaisia tähtiä?
Myynnin osaaminen on edellytys kaikissa yrityksissä, kaikilla toimialoilla, kaikissa tehtävissä. Myyntitaidot ovat merkittävä osa moniosaajuutta, jota tämän päivän yritykset työntekijöiltään odottavat. Myynti ei ole mörkö, vaan asia, johon kaikkien organisaatioiden ja yksilöiden kannattaa panostaa. Myynnillä tehdään kasvua.


Ohjelma:


Juontajina  Luksian liiketalouden opiskelijat Miikka Salminen ja Eerik Kubier


8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi


9.00 Tervetuloa Ennakointikamariin ja Luksiaan
Mari Korpiola, projektipäällikkö, Ennakointikamari, Helsingin seudun kauppakamari
Jouko Lindholm, kuntayhtymän johtaja, Luksia


9.15 Myynnin ja ostokäyttäytymisen evoluutio
Petri Parvinen, myynnin professori, Aalto-yliopisto


FT, professori Petri Parvinen on Suomen ensimmäinen myynnin professori ja tehtävässään innovatiivinen toimialojen uudistaja. Parvinen on tutkija- ja opettajatehtäviensä ohella toiminut yrittäjänä, johtajana, myyjänä, akateemisena asiantuntijana ja konsulttina globaalisti. Hän on perustanut lukuisia yrityksiä ja kokenut sekä onnistumisia että epäonnistumisia. Parvinen toimii aktiivisesti eri yritysten hallituksissa ja luennoi viikoittain.


10.15 Ketterä ajattelu – tulevaisuuksien menestystekijä
Niko Herlin, futuristi, Great Minds Oy


Niko Herlin on futuristi ja yrittäjä. Hän on osakkaana Great Minds Oy:ssä, jossa hän auttaa yrityksiä menestymään muuttuvassa maailmassa. Futuristina hän sparraa yrityksiä ajattelemaan vaihtoehtoisia tulevaisuuksia ja niiden vaikutuksia liiketoimintaansa. Niko on myös ollut puhujana kansallisissa ja kansainvälisissä seminaareissa ja konferensseissa.


11.00 Jalottelutauko


11.20 Onko iällä merkitystä? Eri sukupolvet kuluttajina tulevaisuudessa
Terhi-Anna Wilska, sosiologian professori, Jyväskylän yliopisto


Terhi-Anna Wilska, Ph.D (soc.), KTL, on sosiologian professori ja tiedekunnan dekaani. Hänen tutkimuskohteitaan ovat kuluttaminen ja kulutusyhteiskunnan muutokset, elämäntyylit ja asenteet, hyvinvointi, lapset, nuoret ja perheet, kestävä kehitys ja uuden teknologian sosiaaliset vaikutukset.


12.05 Keskustelu: Mitä tämä tarkoittaa osaamisen näkökulmasta?
Keskustelijoina aamun alustajat seuranaan Satu Helkama, Helkama Emotor Oy:n toimitusjohtaja ja Juha Ojajärvi, Helmi Liiketalousopiston rehtori. Keskustelua vetää Luksian liiketalouden ja kaupan kouluttaja Leena Korpela-Tapola.


12.45 Seminaariohjelman päätös


 


 

Tapahtuman materiaalit